Skip to main content

Elena
Cebuc

Informatica Economică – The road to finding myself

Am admirat întotdeauna persoanele care știu exact ce vor de la viață. Probabil pentru că eu nu am știut niciodată… Dar cu timpul fiecare începem să ne descoperim din ce în ce mai mult…

Pentru mine, secția de Informatică Economică a fost unul din cele mai importante călăuze pentru a-mi descoperi dorințele profesionale.

La început nu am știu ce vreau. Îmi plăcea Informatica, nu eram dispusă să renunț la ea; dar în același timp nu eram sigură dacă exact asta vreau să fac toată viața. Așa că am ales calea de mijloc. Și nu cred că puteam alege mai bine.

Le-am combinat, am învățat din toate și, la final chiar am avut de unde alege. Mai mult sau mai puțin surprinzător pentru mine a fost să descopăr că tot partea tehnică e mai interesantă. Așa că m-am axat pe baze de date.

Acum sunt Consultant de sisteme SAP... și am ocazia să lucrez cu unul din cele mai mari sisteme ERP ever made. Este exact ceea ce mi-am dorit.

Nu cred că multe persoane spun asta, așa că o să zis eu de nenumărate ori cât pentru toată lumea: “I love my job!!!”
Nu mă prea așteptam să zic asta vreodată, în condițiile în care eu nici măcar nu știam ce vroiam de la viață.

Secția de Informatica Economică, colegii și profesorii care m-au îndrumat, m-au ajutat să aleg exact ceea ce vroiam, chiar dacă nici eu nu știam ce era asta. 

absolventă Informatică economică,
absolventă master Sisteme informaționale pentru afaceri
Mesaje de la absolvenți