Informatică Economică FEAA Timisoara

Evenimente IT în Timișoara

Evenimente IT

Nokia Summer Trainees Recruitment 2014

Nokia desfășoară în cadrul Universității de Vest o acțiune de recrutare de personal pentru poziții de “summer trainees” (practică plătită) între lunile mai și septembrie ale acestui an în Helsinki, la sediul central Nokia. Programul se adresează tuturor studenților și masteranzilor din cadrul Univesității de Vest care doresc să îmbine specialitatea lor cu provocările industriei de telecomunicații, în special cu segmentul de comunicații mobile (partea de aplicații, dar nu numai).

Sesiunile de prezentări vor avea loc:

  • marți: 21.01.2014, ora 16.30-18.00, sala P02, FEAA
  • miercuri: 22.01.2014, ora 16.30-18.00, sala 045C, UVT

Open Doors

Ești pasionat de IT? Nu mai sta pe gânduri! Vino să cunoști echipa [e-spres-oh] și să afli cât mai multe despre modul nostru de lucru. Te așteptăm la noi în mansardă cu o cafea delicioasă, cu multe surprize și cu voie bună.

Înscrie-te la eveniment pe www.e-spres-oh.com/opendoors până pe 28 Mai, ora 17:00 și urmărește noutățile legate de Open Doors pe pagina noastră de Facebook.

Olimpiada Națională a Studenților Economiști

Secțiunea Cibernetică, Statistică și Informatică Economică

Timișoara, 17-18 mai 2013

Olimpiada Națională a Studenților Economiști, prestigioasă competiție organizată sub egida AFER, se desfășoară prin alternanță pe diferite secțiuni din domeniul economic. Anul acesta, Facultății de Economie şi de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara îi revine onoarea de a fi gazda Olimpiadei pentru secțiunea „Cibernetică, statistică și informatică economică".

Citește în continuare

Academia de SAP ERP

Prezentare - Miercuri, 10.04.2013 Pestalozzi, P02, ora 16:30

Dragi studenți,

Vă adresez invitația pe a participa la acest eveniment.

POATE FI UN PRIM PAS... ÎNTR-O VIITOARE CARIERĂ

Citește în continuare

Informatică Economică

Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor Timișoara